VerkoopNieuwe- en gebruikte auto’s

Naast occasions kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van een nieuwe auto. Bel of kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek.

Levering en Garantie

Bij Autobedrijf Huisman worden alle occasions boven de € 4500,= geleverd met 6 maanden BOVAG garantie. BOVAG biedt u als keurmerk in mobiliteit de zekerheid van garantie, mocht reparatie onverhoopt nodig zijn in het eerste halfjaar. Al onze occasions worden tevens afgeleverd met een nieuw APK en onderhoudsbeurt.

Nationale Autopas

Sinds 1991 registreerde de stichting Nationale Autopas (NAP) de tellerstanden van voertuigen. De RDW heeft deze taken overgenomen. Alle door de RDW erkende bedrijven zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfswagens te registeren. Dit doen wij bij iedere reparatie, onderhoud en banden met een waarde bedrag hoger dan € 150,= , bij in- en verkoop of APK. Zo wordt van bijna iedere auto een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid valt dat dus meteen op. Al onze occasions zijn gecontroleerd en hebben dus een verklaarbare kilometerstand. Hierdoor weet u zeker dat u een betrouwbare occasion koopt. Overigens geeft de RDW geen oordeel over voertuigen die buiten Nederland geregistreerd zijn geweest.