Onderhoud & Reparatie

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Moet uw auto gerepareerd worden? Bij Autobedrijf Huisman bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto.

Door regelmatig onderhoud rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Het gevolg is een onnodig dure reparatie. Wij adviseren u daarom om uw auto regelmatig te laten controleren.


Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto bij Autobedrijf Huisman gecontroleerd op een aantal belangrijke onderdelen. Standaard wordt de olie en het oliefilter vervangen en eventueel het interieurfilter. Daarnaast controleren we remmen, schokdempers, accu, uitlaat, banden en alle vloeistoffen, en vullen we bij indien nodig.
De kosten voor een kleine beurt zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit teveel.


Grote beurt

Bij een grote beurt worden alle belangrijke onderdelen van de auto gecontroleerd op werking, slijtage en eventuele beschadiging. Hierbij kunt u o.a. denken aan controle van het remsysteem, de remolie, de (gloei)bougies, verlichting, banden, accu en airbags. Uiteraard vervangen wij ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. Het interieurfilter wordt gecontroleerd en eventueel vervangen. Ook controleren wij de koel- en ruitensproeiervloeistof en worden deze indien nodig bijgevuld.
De kosten voor een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit teveel.

En combineert u een kleine- of grote beurt met de APK, dan is de APK gratis! U betaalt alleen de afmeldkosten van de APK en de kosten voor de emissietest.

Tevens hebben wij verschillende auto’s ter beschikking voor wie op vervangend vervoer is aangewezen.